Comissió organitzadora de les Jornades d’Artteràpia 2017

Comissariat: Miquel Izuel
Coordinació: Montse Cortés
Organització:  Ado Acosta, Neus Arimany, Iolanda Pujol, Lídia Valbuena, Ángela Galán, Patricia Gómez, Ana Mena, Cati Salazar, Dolors Gras, Elena Garcia, Laia Ferregatut, Ángela Galán, Patricia Gómez, Carlotta Ros.
Comunicació: Fabián Galaz, Lidia Valbuena, Yolanda Pujol, Montse Cortés
Premsa: Iolanda Pujol

Col·laboradors Institucionals:

 

Grefart Artteràpia és l’entitat que organitza les Jornades d’Artteràpia en Educació, Salut i Comunitat.   Grefart es va constituir l’any 2004 com a Grup de Recerca, Formació i Atenció en Artteràpia i com Associació Professional d’Artterapeutes. Com Associació Professional, vetlla per la formació continuada dels artterapeutes oferint cursos, monogràfics, supervisió i espais d’intercanvi professionals i de recerca. Els seus professionals treballen en projectes d’intervenció artterapèutica amb diferents col·lectius com ara la salut mental, drogodependències, immigració, gent gran, infants i joves, dones en risc, altes capacitats i discapacitats entre altres.

És una de les cinc associacions professionals fundadores de la Federació Espanyola d’Associacions Professionals d’Artteràpia(FEAPA).

Grefart Associació professional d’artterapeutes, està pensada tant per defensar i promoure l’actuació professional dels artterapeutes com per assegurar els seus possibles usuaris, pacients i clients que rebin una  pràctica adequada.

Per altra part, com a plataforma de recerca, aplega professionals de l’Artteràpia, de l’art i la clínica, compromesos a desenvolupar estructures de treball, formatives, de recerca i associatives, que permetin oferir espais a altres persones que s’interessin per la interrogació mútua entre l’art i la teràpia, i al mateix temps fer arribar aquesta eina psicoterapèutica a aquells que la necessitin.

Grefart organitza activitats de difusió de l’Artteràpia com a part dels seus objectius de fer cada vegada més present la disciplina i professió al nostre país. Les Jornades d’Artteràpia, Salut i Comunitat que compten ja amb vuit edicions, són en aquest sentit l’event més representatiu pel que tenen de possibilitadores per donar a conèixer l’Artteràpia a institucions, entidats i colectius professionals.