Taller a  càrrec d’Isabel Carpio, divendres 7 de juliol, de 16.00 a 19.00h

L’abecedari com a proposta d’experiència, una trobada amb les lletres, les paraules, les frases i també amb els signes de puntuació: la coma, el punt, els punts suspensius, el punt i aparti. Serà un joc amb la interrogació, l’admiració i què dir dels parèntesis i les cometes. La negació serà un pretext per generar una il·lusió possible i en el trascurso del relat a veure on ens suggereix anar. Els temps es posaran en moviment, un passat que prendrà el present i de la mà del futur es presentarà de nou en el fer del taller.
Així us proposo un espai vivencial, una trobada amb els materials i amb els participants. Un lloc d’exploració per trobar allò que busquem i també el que apareix de sobte, sense esperar-ho.
De vegades ensopeguem i donant un ensopec es permet un altre ritme, un altre caminar, un altre fer. Com calçar-nos i permetre’ns el passeig escoltant el so del bosc, xiuletades interrompudes que apareixen enmig de la ciutat. O buscar en el mar per endinsar-nos en 20.000 llegües de viatge submarí.
L’objectiu és possibilitar un fer junts on acollir les emocions que apareguin en el trascurso del taller, per crear una experiència amb aromes conegudes i alhora una mica diferents.

Isabel Carpio Juan. Artterapeuta, Llicenciada en Psicologia UB. COPC. 12777 Màster Integratiu en Artterapia FUdG. Postgrau en Llenguatges creatius i comunicació UB. Formació en Especialització de Supervisió en Artterapia UdG. Coordinadora i professora del Diploma de Postgrau en Artterapia i del Master integratiu en Artterapia FUdG. Atenció Arteterapeutica amb joves en centre residencial d’educació intensiva DGAIA i amb persones amb discapacitat psíquica en servei de teràpia ocupacional Asproseat. Tallers preventius en salut per a alumnes d’AIXÒ. Atenció a dones i fills en violència de gènere. Col·laboradora de C.fronts. Membre de la junta de la FEAPA. Vicepresidenta i sòcia fundadora de Grefart. isabelcarpiojuan@gmail.com

TORNAR AL PROGRAMA