a càrrec d’Ana Rosa Sánchez i José Juan F. Bocanegra, divendres 7 de juliol de 16.00 a 19.00

Aquest taller experiencial té com a intenció explorar el fer artístic emmarcat en la Artteràpia. Un lloc per explorar i trobar-se amb l’acció artística autèntica de cadascun, de cadascuna. Un temps per trobar-nos amb la no acció i posar-la en moviment. Per això ens trobarem amb el ritme, el contacte i l’espai en relació als nostres cossos, capaços, creadors.
Un lloc on poder ser, sorgint en cada acció i en cada inacció, jugant a ser part d’allò paradoxal, heterogeni i performatiu. El taller caminarà per temps per a l’arribada i la relació amb l’espai, per estar en el cos i per relacionar-nos amb els materials.
Ana Rosa Sánchez Artterapeuta. Llicenciada en Belles Arts. Performer. Membre professional de GREFART. Responsable del programa d’Artteràpia en Centres d’Atenció a la Discapacitat del Govern de Navarra.

 

 

José Juan F. Bocanegra Artterapeuta. Llicenciat en Belles Arts. Performer. Membre professional de GREFART. Terapeuta de nens i nenes amb paràlisi cerebral. Col·laborador de la Fundació Bertín Osborne. Responsable del programa d’Artteràpia de la Llar Doña Orione amb persones amb discapacitat.

 

TORNAR AL PROGRAMA

Guardar